ONZE PARTNERS

Zowel brandweer als verzekeringsmaatschappijen reageren positief op Brandveiligcomplex. Met uw digitale totaaloverzicht van de brandveiligheid kan de brandweer sneller en efficiënter werken bij controles en calamiteiten. Verzekeraars zien dat de schade na brand fors beperkt wordt met de juiste brandwerende maatregelen. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor samenwerking.

SNEL EN EFFICIËNT

Brandveiligcomplex heeft een resultaatgerichte samenwerking met onder andere aannemers, adviesbureaus, installateurs en asbestsaneerders. Binnen deze samenwerking bieden wij u het complete pakket brandwerende maatregelen. Van automatisch sluitende deuren tot een perfect werkende brandmeldingsinstallatie. Wij selecteren onze partners met onze eigen werkwijze als uitgangspunt. Dat betekent dat wij uitsluitend samenwerken met bedrijven met dezelfde visie op brandveiligheid: de juiste brandwerende materialen, uitstekend montagewerk en een hoog serviceniveau. Zo leveren wij u snel en efficiënt een optimale brandveiligheid met zo min mogelijk overlast.

ZORGVULDIGE PERSOONLIJKE BENADERING

Brandveiligcomplex werkt in bestaande bouw. Dat is vaak het privé terrein van mensen en daarvan zijn wij ons zeer bewust. Daarom gebeurt al ons montagewerk in overleg en zijn onze monteurs alert op veiligheid en comfort. Naast kwaliteitsmontagewerk staat een zorgvuldige persoonlijke benadering voor Brandveiligcomplex voorop. Monteurs zijn getraind op een respectvolle omgang met bewoners van wooncomplexen en instellingen. Daarbij hebben zij extra aandacht voor mensen met een beperking.

INFORMATIE

Brandveiligcomplex is uw beste en kortste weg naar maximale brandveiligheid. Wij helpen u graag veilig verder.

JA, DAT WIL IK OOK

ja, dat wil ook!

IS UW COMPLEX AL BRANDVEILIG?

De Netelhorst 3
8051 KE Hattem

Brandveiling compelx app
Contactgegevens

Contactgegevens
T 038 - 444 00 62
info@brandveiligcomplex.nl